Dijital Dünyayı Keşf@ Kapanış Webinarı

Dijital Dünyayı Keşf@ Kapanış Webinarı

Çağın en büyük nimetlerinden olan dijital dünyayı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, okulumuz ve velilerimiz için daha güvenli bir hale getirme amacıyla 6 ilden 7 öğretmen ve 25 öğrenci ile Dijital Dünyayı Keşf@ isimli projemizi oluşturdu. Bu proje ortaklarından bir tanesi de okulumuz adına Fen Bilimleri Öğretmenimiz Murat EKSİK. Oluşturulan proje sayesinde öğrencilerimizin dijital okur yazarlık seviyesini artırmayı ve dijital ayak izlerinin farkına varmalarını sağlamakta amaçlanmıştır.

Ancak her güzel şeyin sonu olduğu gibi yapılan renkli ve çok çeşitli etkinliklerle sürekli olarak öğrenmeyi ve gelişmeyi amaçlayan bu projenin de sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Projenin aşamalarında gerçekleştirilen gerek canlı yayınlar gerekse webinarlarda bir çok değerli konuk ağırlandı. O yüzden kapanışta da öyle olması gerekiyordu ve oldu.

Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Öğr. Tek. Eğt. A.D.B. Prof. Dr. Sadi S. SEFEROĞLU, eSafety Türkiye Temsilcisi Turan GÖRE ve 5 ilin eTwinning koordinatörleri projemizin kapanış webinarı için bizleri kırmayıp bir araya geldi. ZOOM üzerinden gerçekleştirilen webinarda konuklarımız ve katılımcılarımız projemiz hakkındaki düşüncelerini dile getirdiler ve güzel temennilerde bulundular.

                Konuklarımıza, katılımcılara ve başta okulumuz öğretmeni Murat EKSİK olmak üzere proje kurucusu öğretmenlere ve tüm ortaklara çalışmalarından dolayı TEŞEKKÜRLER

03.06.2021 289

03-06-2021