KORONA GÜNLÜĞÜM

Ön bilgi : Yıldırım Belediye Ortaokulu olarak, bu zor günlerde 5 farklı okul ve öğrencilerinin bir araya gelerek oluşturdugu ulusal bir eTwinning projesine başladık. Okulumuzun ilk eTwinning projesi olan Korona Günlüğüm projesi farklı kademelerden 8 öğrenci ve okulumuz ingilizce öğretmeni Hatice PAÇAL ESECİKOĞLU tarafından yürütülüyor.

Projenin Amacı : Projemizin asıl amacı zor gunler geçiren biz öğretmenler ve öğrencilerimizin bu günleri ilerde de hatırlamaları ıcın dıgıtal platformda yazacağımız bir günlük olusturmalarını sağlamak.

Bununla beraber ;

-Bu zor günlerde azda olsa öğrencilerimize nefes olup moral depolamalarına yardım etmek.

-Bu proje sayesınde bilişim derslerinde ihtiyac duyacakları bazı web2 araçlarını öğrenmelerinde ve bağımsız bir şekilde kullanmalarına yardımcı olmak, En önemliside ilerde de keyifle kullanabıleceklerı blog sıtelerını tanıtarak ilgi alanları doğrultusunda blog yazarlıgı noktasında yeterlılık sahıbı olmalarını saglamak.

-Türkçe derslerinin de gelişimine katkı sağlamak adına yazma ve okuma becerılerıne katkıda bulunmak.

-Proje aracılığıyla edıneceklerı arkadaşları ile uzun soluklu ılıskıler kurmalarını saglamak,sosyal gelişimlerine de katkıda bulunmak.

24.06.2020 225