Yıldırım Belediye Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Toplumsal yaşama uyum sağlayabilen, tüm insanlara sevgi ve saygı ile yaklaşabilen, iletişim kurabilen, sorgulayabilen, objektif eleştiriler yapabilen, çağın gereklerine cevap verebilen, araştıran ve teknoloji kullanabilen mutlu ve başarılı bir okul olmak.

Misyon: MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmak; öğrencilerimizi eğitim- öğretim çalışmalarıyla bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak gören “ fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür” bireyler olmalarına imkan vermek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yildirimbelediyeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Şirinevler Mh. Ankara Yolu Cad. A19. Sk. No2 16290 Yıldırım / BURSA

Revir:1
Öğretim Şekli :Okulumuz 2017 - 2018 2.Dönem itibari ile TEKLİ ÖĞRETİME geçiş yapmıştır.

Yerleşim Yeri - Şirinevler Mh. Ankara Yolu Cad. A19. Sk. No2/1 16290 Yıldırım / BURSA

Adres - Şirinevler Mh. Ankara Yolu Cad. A19. Sk. No2 16290 Yıldırım / BURSA

Ulaşım METRO(Şirinevler Metro İstasyonu uzaklığı 200 mt.), ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ,OTOBÜS Okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km